Співпраця, спрямована на створення рівних можливостей для кожного!

У межах візиту до Чернівців співголова парламентського міжфракційного об’єднання «Рівні можливості» Марія Іонова відвідала Центр допомоги врятованим та кар’єрний хаб «Вона».

 

Наталія Фрунзе, директорка департаменту соціальної політики Чернівецької міської ради, ознайомила з проєктами, які вже вдалося реалізувати, які працюють. Завдяки їм вдається надавати послуги та допомогу як внутрішньо переміщеним особам, так і мешканцям Чернівецької територіальної громади.

 

В кар’єрному хабі «Вона» провели неформальну зустріч народної депутатки України Марії Іонової з представниками (-цями) місцевої влади, міжнародних та громадських організацій, молодіжних центрів, працівниками (-цями) соціальної та освітньої сфери.

 

 

Під час зустрічі:

 

  • обмінювалися досвідом та напрацюваннями щодо підтримки вимушено переміщених осіб, зокрема жінок та дітей;
  • обговорили проблемні питання та виклики, з якими зіштовхнулися з початком повномасштабної агресії рф;
  • акцентували увагу на важливості інформування жінок та дівчат щодо діяльності хабів, де вони зможуть отримати необхідну допомогу та підтримку;
  • обговорили необхідність підтримки вищими органами влади проєктів на обласному та місцевому рівнях щодо питань гендерної рівності, розвитку культури та освіти без гендерних упереджень.

 

 

Сильну націю творять сильні особистості. Тому потрібно об’єднуватися і діяти зараз, допомагати зараз, не дати жодного шансу зневірі.

 

Військові боронять країну на передовій, а ми тримаємо соціальний фронт.